Skip to content

SAP Commerce

Utöka Din Digitala Verksamhet med SAP CX

Som en certifierad tjänstepartner inom SAP Commerce och innehavare av utmärkelsen SAP Recognized Expertise, är SAP:s E-handelsplattform en kärnkompetens och grundsten hos Langia.

SAP Commerce (en del av SAP CX) är en e-handelsplattform som hjälper B2B- och B2C-företag att hantera och leverera en högkvalitativ kundupplevelse till kunder på en enda plattform. Ursprungligen kallades produkten Hybris, men sedan den förvärvats av SAP 2013 kom den med tiden att byta namn. SAP har fortsatt att utveckla, integrera och positionera plattformen i SAP-landskapet, vilket lett till att plattformens starka position bland de tillgängliga e-handelspaketen på marknaden kunnat upprätthållas.

SAP Commerce erbjuder ett snabbt värdeskapande, en förenklad köpupplevelse, kontextdrivna funktioner, AI-engagemang, möjligheten att koppla samman utbud med efterfrågan och mycket mer. Över $520 miljarder GMV (Gross Merchandise Volume) hanteras över SAP Commerce-plattformen varje år och lösningarna passar både B2B och B2C. Upplev fördelarna med SAP Commerce Cloud för att leverera en omnikanal-köpupplevelse till dina kunder.

Kontakta oss för mer information

Med ett långsiktigt fokus på våra kunder och en unik nätverksbaserad rekryteringsmodell som kretsar kring personliga referenser, har vi lyckats bygga upp ett vinnande team av riktiga SAP Commerce-proffs och samla de bästa av de bästa hos Langia. När vi tar oss an nya projekt för att ersätta globala konsultföretag är förväntningarna med rätta högt ställda, och vi behöver prestera bättre än våra konkurrenter för att förbli relevanta. Vår historia av långsiktiga engagemang, minimal rotation och passionerad leverans till våra kunders belåtenhet, bevisar att vi har funnit ett vinnande koncept.

logo001
ceo_strandqvist_small
Måns B Standqvist
VD, Langia IT Solutions AB

Boosta ditt e-handelsteam

Langia erbjuder spjutspetskompetens inom SAP-handel med skickliga utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker och specialister inom testning som stärker ditt e-handelsteam för kortare eller längre perioder.
SAP Silver Partner Advanced

Våra konsulter har aktuella certifieringar och många av dem har arbetat på SAP (tidigare Hybris) själva, vilket innebär att vi kan erbjuda enastående kvalitet och expertis i vår leverans.

Detta gäller oavsett om du använder SAP Commerce-plattformen som slutkund eller om du erbjuder Hybris-relaterade tjänster som konsult. Langia är erkänd som SAP Silver Partner, tilldelad SAP Recognized Expertise och är korad till en Top SAP Solutions Provider.


Som SAP-partner erbjuder Langia specialister som:

 • är mycket erfarna med SAP Commerce (Hybris) plattformen (Cloud och on-premise)
 • har erfarenhet från stora internationella slutkunder och projekt
 • talar och skriver Java som sitt modersmål
 • är certifierade inom SAP Commerce (Hybris)
 • har den högsta senioritetsnivån, med en historia från Hybris tidiga dagar och djup plattformskunskap
 • är vana vid agila utvecklingsmetoder, som Scrum
 • är snabba och smidiga när det gäller att sätta sig in i nya projekt
 • arbetar transparent både offsite och onsite
 • visar passion för dina affärsprocesser, digitala tjänster och din framgång
Träffa några av våra konsulter

Förutom att bemästra SAP Commerce-plattformen har Langias specialister omfattande erfarenhet av att integrera alla möjliga olika teknologier med e-handelsplattformen, här nämner vi bara några exempel:

 • Apache Solr
 • Amazon Web Services (AWS) och andra cloud-gränssnitt
 • GraphQL
 • Microservices
 • Adobe Experience Manager
 • Salesforce
 • Betalningsleverantörer, t.ex. Delego, Stripe och Klarna
 • Celum
 • STEP av Stibo Systems
 • Ariba Punchout och OCI etc.

Vänligen kontakta oss för en komplett översikt, chansen är stor att vi redan har erfarenhet av det gränssnitt eller den produkt du vill arbeta med.

Kontakta oss

Langia erkänns av kunder

Langia är en nyckelleverantör och strategisk partner till Hiltis e-handel och digitalisering. Hilti är en ledande aktör inom byggindustrin som gör byggarbeten enklare, snabbare och säkrare med sina banbrytande produkter, system, programvara och tjänster. Langia är mycket stolt över att leverera tjänster och konsulter för att stödja Hiltis digitala lösningar över hela världen. Som en viktig SAP Commerce-partner bygger, underhåller och stöder vi Hiltis onlineverksamhet och digitala kundupplevelse i nära samarbete med företagets egna digitala experter.

Langia har en historia av att tillhandahålla utmärkta utvecklare och andra IT-proffs som har integrerats smidigt med våra team och i stor utsträckning bidragit till utvecklingen och framgången för våra digitala lösningar genom åren.

hilti_og_new-1
rima
Rima Alrayes
Leverantörsansvarig, Hilti

Få hjälp eller råd med en befintlig installation

Har du redan SAP Commerce eller Hybris? Har du funderingar kring nästa steg strategiskt eller har du specifika problem med din installation som behöver lösas? Du har kommit till rätt ställe.

Som SAP Commerce Service-partner älskar vi att ta oss an och lösa alla utmaningar som kan uppstå i ett projekt, till exempel när det gäller:

Prestanda

Ett ofta förbisedd aspekt av ett moget projekt är webbplatsens prestanda. Det är avgörande att backend-koden granskas och optimeras så att affärsprocesser fortsätter att fungera som det var tänkt. Inte minst gäller detta efter att ha lanserat i nya länder eller efter att man lagt till ny data. Langia kan hjälpa dig att:

 • Förbättra webbplatsens prestanda
 • Minska ledtiden i olika affärsprocesser, som t.ex. den tid det tar att publicera en ny produkt från ett tredjepartssystem eller introducera ett nytt pris
 • Undvika timeouts och fel som kräver manuellt ingripande av IT eller kundtjänst

En bäst-i-klassen onsite-sökning

Hör du till "filtergenerationen" som vanligtvis tar sig fram till rätt produkt genom att klicka genom flera kategorier och slutligen flera filter på webbplatsen? Eller använder du snarare onsite-sökning där du kan? Även om filter kan vara användbara för att hitta rätt produkt på din webbplats i vissa situationer, är allt som oftast sökfunktionen och dess förmåga att hjälpa kunder att snabbt hitta en specifik produkt en ännu viktigare aspekt för att slutföra en konvertering. Genom att använda Apache Solr eller något annat sätt att indexera kan våra konsulter hjälpa ditt företag att förbättra:

 • Relevansen av sökresultaten på din webbplats
 • Synonymer för att matcha kundsökningar med ditt varumärke och terminologi
 • Autosuggest och autocompletion
 • AI-baserade sökförslag

Integration av tredjepartstjänster

Kan du inte bestämma dig internt eller vill du bara ha det du tror är bäst inom varje område? Oroa dig inte, vi kan sammanfoga allt. Det är möjligt att smidigt integrera konkurrerande CMS, PIM och t.o.m. ERP-system med Hybris om du gör det rätt. Med den moderna, mikrotjänstorienterade arkitekturen kan vi sammanföra SAP Commerce, Adobe och Salesforce i en välfungerande enhet om det är vad ditt företag har beslutat sig för att göra. Hos Langia designar, implementerar och skapar vi mikrotjänster för att:

 • Effektivt binda samman konkurrerande system och låta dem kommunicera med varandra
 • Underlätta införandet av headless E-handel
 • Undvika att skapa monsterliknande monolitsystem som är svåra att underhålla

Kontakta oss för en gratis konsultation

Kontakta oss