Skip to content

Customers

Kundreferenser

Läs om några av våra kundcase och ta reda på hur Langia kan hjälpa ditt företag att växa.

Kontakta oss för att bli vår nya kund

Kontakta oss

HILTI

Hilti är en ledande aktör i byggbranschen, och gör konstruktionsarbete enklare, snabbare och tryggare, genom sina nyskapande produkter, system, mjukvaror och tjänster. Företaget har ett utmärkt anseende och är förknippat med kvalitet och professionalism i branschen. Detta är också orsaken till att vi på Langia är väldigt stolta över att leverera våra tjänster och konsulter för att stödja Hiltis digitala lösningar över hela världen. Som en nyckelleverantör, bygger, underhåller och stödjer vi online-verksamheten och den digitala kundupplevelsen hos Hilti i nära samarbete med företagets egna digitala experter.

För mer information och en glimt av några av Hiltis digitala upplevelser som vi bidrar till, besök Hiltigruppens portal www.hilti.group eller ta en titt på några av e-handelsplatserna som www.hilti.com, sök efter Hilti i App Store eller Play Store, eller kolla in Hiltis ingenjörs- och expertforum Ask Hilti.

Hilti

Langia har en bevisad historik av att tillhandahålla utmärkta utvecklare och andra IT-proffs som har integrerats smidigt med våra team och bidragit stort till utvecklingen och framgången av våra digitala lösningar genom åren.

hilti_og_new-1
rima
Rima Alrayes
Leverantörschef, Hilti

PROCURATOR

Procurator är en ledande leverantör i Sverige som erbjuder ett brett sortiment av produkter inklusive arbetskläder, hygienartiklar, förpackningslösningar och cateringtillbehör. Langia underlättade en sömlös övergång av Procurators e-handelsverksamhet till SAP Commerce Cloud-plattformen, integrerade ERP-system och förbättrade e-handelsfunktionaliteten för att förbättra driftseffektiviteten. För mer information, besök www.procurator.com

Procurator

Procurator befann sig i den utmanande processen att slå samman två företag till en fullt fungerande affärsenhet. Att migrera ERP-system och samtidigt konsolidera e-handelsplattformar var en svår uppgift. Langia genomförde skickligt övergången från en tidigare e-handelsplattform till SAP Commerce Cloud. Deras engagemang för uppgiften var av stor betydelse för att uppnå vårt strategiska mål att bli ett företag. Avgörande för uppgiften var Langias förmåga att snabbt förstå Procurator och våra processer för att föreslå och implementera korrekta lösningar. Det Procurator gjorde, gör vi nu bättre!

Procurator
Christoffer Ekelund
Christoffer Ekelund
IT & Replenishment Director

GROW

GROW är ett norskt företag bestående av rådgivare och konsulter som arbetat med utveckling av beteendefokuserade ledarskapskulturer i över 15 år. De specialiserar sig på att utbilda och utveckla ledare, utveckla organisationer och team, coacha ledare och hålla föredrag om beteendeekonomi och andra relevanta teman.

Langia levererar support och underhåll av:
  • Webbplattformar – företagets hemsida och läroplattform
  • Användardatabaser
  • Interna administrativa verktyg
Besök www.grow.as för mer information.
grow_logo_rgb_rød_190

Langia levererar IT-tjänster till oss på ett utomordentligt tillfredsställande sätt. Det är kostnadseffektivt och enkelt för oss att anlita Langia eftersom de förstår våra behov, levererar efter avtal och har hög kompetens på rätt områden. De är flexibla och är beredda att gå ett steg längre för att leverera enligt våra önskemål. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete!

grow_logo_rgb_rød_190
joakim_h
Joakim Hafsås
Managing Director, Grow

PERFISH & HUNTISH

Perfish är en mobilapplikation utvecklad för att göra köp av fiskekort enklare genom användande av karta och GPS-teknologi, medan Huntish är dess kusin i form av en app som erbjuder liknande tjänster för jägare som är i behov av ett jaktkort. Med ett par tryck kan användaren enkelt hitta vilka fiskevatten eller jaktmarker som är närmast deras nuvarande position och genomföra köp av fiske- eller jaktkort på stående fot.

Nyckelfunktioner i Perfish & Huntish:

  • Lokaliserar närmaste fiskevatten eller jaktområde baserat på användarens position
  • Enkel steg-för-steg-köpprocess med tydliga instruktioner
  • Tydlig översikt över köpta fiske- och jaktkort
  • Kraftfull sökfunktion för användare som letar efter specifika områden
  • Vid köp av jaktkort, integrerar Huntish med det nationella jägarregistret för att validera användarens jaktlicens innan köpet går igenom

Langia står bakom alla aspekter av Perfish och Huntish, såväl frontend som backend för både iOS och Android.

Besök www.perfish.no och www.huntish.no för mer information.

perfish-huntish-logos

Kontakta oss för en gratis konsultation

Kontakta oss