Välkommen till Langia

Vi erbjuder spetskompetens inom SAP Commerce.

Langia erbjuder...

Förstärk ditt utvecklingsteam med flexibla och kompetenta utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker och testare som brinner för dina produkter och kunder.

Inte bara har Langia tilldelats SAPs utmärkelse för erkänd expertis (SAP Recognized Expertise), vi har också uppmärksammats av CIO Applications Europe som lyft fram oss som ett toppval vad gäller SAP-lösningar 2020, läs mer om vår SAP Commerce-filosofi i den här artikeln!

Även om mjukvaruutveckling i många fall kan utföras framgångsrikt på distans, så är det en del av vår filosofi att försöka mötas på plats och diskutera ansikte mot ansikte för högsta möjliga kvalitet i vår leverans. Vi har konsulter från en mängd olika länder, lär känna några av dem här.

Hur lyckades vi reducera ledtiden för att publicera produkter med hybris 8 gånger? Hur kan underhållskostnader minskas? Kontakta Langia för att få reda på mer hur vi utför mjukvaruutveckling inom SAP Commerce (Hybris), Java och mobila appar.

LANGIA SPARAR 138 824 KG CO2-UTSLÄPP PER ÅR

Klimatförändringarna är vår generations utmaning, och det är Langias långsiktiga ambition att leda vår industri mot nettonollutsläpp. Langia är inte bara i frontlinjen av teknik utan också i frontlinjen för hållbarhet. Vi har arbetat på distans som normalläge sedan 2014. Vi har lång erfarenhet av att arbeta på distans och fortfarande leverera stora och komplexa SAP Commerce-projekt framgångsrikt.

Ladda ner Langia Sustainability Report för att veta mer.