Välkommen till Langia

Vi hjälper dig skapa morgondagens E-Commerce
genom att boosta dina SAP Commerce och mobilutvecklingsteam

Langia grundades med en filosofi om ”kvalité i första hand” och en strategi för att överträffa IT-generalister och globala konsultgiganter i varje del av vår leverans. Idag erbjuder vi stolt en pool av ledande SAP Commerce-kompetens med duktiga utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker (BA) och testspecialister (QA) som kan stärka ditt team för längre eller kortare tidsperioder.

Langia erbjuder...

Förstärk ditt utvecklingsteam med flexibla och kompetenta utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker och testare som brinner för dina produkter och kunder.

Inte bara har Langia tilldelats SAPs utmärkelse för erkänd expertis (SAP Recognized Expertise), vi har också uppmärksammats av CIO Applications Europe som lyft fram oss som ett toppval vad gäller SAP-lösningar 2020, läs mer om vår SAP Commerce-filosofi i den här artikeln!

Även om mjukvaruutveckling i många fall kan utföras framgångsrikt på distans, så är det en del av vår filosofi att försöka mötas på plats och diskutera ansikte mot ansikte för högsta möjliga kvalitet i vår leverans. Vi har konsulter från en mängd olika länder, lär känna några av dem här.

Hur lyckades vi reducera ledtiden för att publicera produkter med hybris 8 gånger? Hur kan underhållskostnader minskas? Kontakta Langia för att få reda på mer hur vi utför mjukvaruutveckling inom SAP Commerce (Hybris), Java och mobila appar.