Skip to content

Services

Image by Freepik

Möt dina tjänstebehov

I vårt uppdrag ingår att känna till hur ert företag funkar. Utforska de tjänster vi erbjuder för att tillgodose alla era behov.

E-handel

Vi hjälper dig att navigera den snabbt föränderliga e-handelsbranschen och erbjuder vår expertis för att uppnå varaktig framgång.

Vi kan förbättra din kundupplevelse och optimera affärsverksamheten för motståndskraft på en konkurrensutsatt marknad. Vårt mål är att accelerera digitaliseringstakten i din verksamhet och driva hållbar tillväxt.

Vi ser fram emot att höra mer om dina specifika behov, oavsett om du står inför att påbörja ett nytt projekt eller om du behöver hjälp med en lösning som redan är live. Andra situationer där vi ofta hjälper våra kunder inkluderar:

  • övergång till en annan e-handelsplattform
  • flytt från on-premise till molnet
  • uppdelning av monolitiska lösningar i mikrotjänster
  • integration av olika tredjepartssystem
Mer om Langias SAP Commerce-erbjudande
SAP_RX_Commerce_R_pos_grygld-2048x223
SAP_Silver_Partner_R-kopi
Award-Logo_Langia_IT_Solutions-wp-1-oyb5uktvn85abspoqsvm91fcbrha83akviz7425alo

Microservices

Langia tillhandahåller utmärkta konsulter som kan följa med dig på din digitala resa och har erfarenhet av att skapa storskaliga mikrotjänstbaserade e-handelslösningar för globala kunder.

Våra konsulter har en passion för att utforska nya områden och teknologier. Med våra konsulttjänster inom mikrotjänster bygger vi e-handelsprojekt snabbare och med enkla system som möjliggör snabba reparationer, uppdateringar och uppgraderingar med minimal eller ingen nedtid alls. Vårt erbjudande inom mikrotjänstutveckling inkluderar bedömning, migration, integration, testning, support och underhåll.


Marketing Automation

Langia är en ledande leverantör av marknadsföringsautomatisering och integreringstjänster för SAP och andra e-handelsplattformar.

hubspot

Med en strömlinjeformad uppsättning lösningar för e-handel och marknadsföringsautomatisering kan företag effektivt minska sina utvecklingskrav, övervinna integrationsutmaningar och väsentligt öka avkastningen på investeringen i sina online-marknadsföringskampanjer.

Langia är en certifierad partner till Hubspot, som är en marknadsförings-, försäljnings- och tjänsteplattform som hjälper företag att locka besökare, konvertera leads och slutföra och behålla kunder. Detta görs med hjälp av intuitiv UX, en enhetlig kodbas och genom att samla information på ett ställe. HubSpot rustar företag för att bättre hantera marknadsföring, försäljning, service och verksamhetsinsatser. Langia erbjuder expertis för att hjälpa dig att ställa in och integrera din e-handelsplattform med Hubspots marknadsföringsautomatisering som får dina plattformar att uppnå sin fulla potential.


Mobilappar

Med "Mobile First" som en viktig paradigm inom modern programvaruutveckling har det blivit avgörande att snabbt kunna bygga toppmoderna mobilappar. Langia erbjuder denna expertis och kan ta sig an Android-, iOS- och plattformsöverskridande projekt. Oavsett om det är en minimalistisk app eller ett storskaligt projekt med många beroenden och komplexiteter kan vi få det att hända.

Kontakta oss för en gratis konsultation

Kontakta oss