Skip to content

Our story

Historia och Bakgrund

Langia IT Solutions AB grundades 2014 i Lomma, Sverige, med en tydlig vision att erbjuda spetskompetens inom SAP Commerce. Som ett IT-konsultföretag strävar Langia efter att hjälpa företag att maximera sin potential genom effektiv implementering och användning av SAP Commerce Cloud-plattformen.

2014

grundades i Sverige

60+

konsulter över hela Europa

111

framgångsrika go-lives

222997.99

timmar av erfarenhet

Med vår oöverträffade expertis inom SAP Commerce ger vi våra kunder möjligheten att höja sina online-affärer till nya höjder. Vi är oerhört stolta över vårt arbete och söker ständigt efter talangfulla individer som delar vår passion för perfektion. Glöm inte att kolla in våra lediga tjänster.

Langia Karriär

Langia-formeln

En strukturerad uppsättning steg och regler som vi följer för att leda projekt, team och individer mot projektsuccé.
 • Var en ledare

  Var i framkant av branschen och led vägen med oöverträffad expertis inom SAP Commerce.

  Upprätthåll djupgående kunskap och tillhandahåll banbrytande lösningar som ger företag möjlighet att ligga steget före konkurrenterna. Revolutionera e-handelsverksamheten och driv hållbar tillväxt.

 • Bry dig om andra

  Prioritera människorna.

  Varje kund, konsument, partner, handlare och intressent är av yttersta vikt. Satsa på att skapa maximalt värde och säkerställ kundens framgång genom skräddarsydda tjänster och lösningar.

 • Laganda

  Att bygga starkt diversifierade team är kärnan till framgång.

  Förstå att olikheter är en tillgång. Känn igen talang, anställ de bästa, coacha för prestation och utveckla varandra kontinuerligt.

 • Gör skillnad

  Investera i det arbete som kommer att ha störst inverkan.

  Förstå vikten av att vara väl förberedd och driven av välgrundade beslut. Ta projektägarskap, gräv djupt in i kärnan av varje ärende och lämna ingen sten ovänd innan du når väl övervägda slutsatser.

 • Skapa framtiden

  Visa en omättlig nyfikenhet på den riktning världen är på väg och sök alltid möjligheter att revolutionera branscher för att åstadkomma en positiv inverkan.

  Genom att ständigt utbilda dig själv och ligga steget före trenderna kan du satsa med självsäkerhet på innovativa idéer som formar världen till det bättre.

 • Ta hand om planeten

  Förstå vikten av hållbarhetsåtgärder för att uppnå långsiktig framgång och tillväxt.

  Spara tonvis av CO2-utsläpp varje år tack vare policy för distansarbete. Följ en långsiktig ambition att leda industrin mot netto-nollutsläpp.

Med ett långsiktigt fokus på våra kunder och en unik nätverksbaserad rekryteringsmodell som kretsar kring personliga referenser, har vi lyckats bygga upp ett vinnande team av riktiga SAP Commerce-proffs och samla de bästa av de bästa hos Langia. När vi tar oss an nya projekt för att ersätta globala konsultföretag är förväntningarna med rätta högt ställda, och vi behöver prestera bättre än våra konkurrenter för att förbli relevanta. Vår historia av långsiktiga engagemang, minimal rotation och passionerad leverans till våra kunders belåtenhet, bevisar att vi har funnit ett vinnande koncept.
logo001
Måns B Standqvist
Måns B Strandqvist
VD, Langia IT Solutions AB

Latest blog posts

Framtidssäkra ditt företag: Inför Composable Commerce
februari 6, 2024
På en ständigt föränderlig digital marknadsplats är din roll som ledare avgörande för att kunna...
Öka försäljningen och minska kostnaderna genom att använda AI och AR med SAP Commerce
januari 23, 2024
I dagens snabbt föränderliga e-handelsvärld är det avgörande för beslutsfattare att kunna driva...
Optimera ditt SAP Commerce-team för marknadsledarskap och kostnadseffektivitet
december 19, 2023
Som en dynamisk ledare inom ditt område är ditt fokus att driva försäljningen och vinna nya...

Kontakta oss för en gratis konsultation