Skip to content

Expertise

Teamexpertis

Vårt team har en mångsidig expertis inom alla de olika teknologier som utgör grunden för våra innovativa lösningar. Från erfarna veteraner inom molnarkitektur och dataanalys till specialister inom artificiell intelligens och cybersäkerhet, vi bidrar med en uppsjö av kunskap för att lösa just dina problem.
SAP SAP HubSpot HubSpot Java Java Spring Spring NodeJS NodeJS Angular Angular AWS AWS React React GraphQL GraphQL Azure Azure Firebase Firebase GoogleCloud GoogleCloud

Kontakta oss för en gratis konsultation

Kontakta oss

Agilt Team

Langia IT Solutions driver din verksamhet framåt med agila team-lösningar, vilket säkerställer kontinuerlig leverans med fokus på e-handelsexpertis. Våra skräddarsydda agila team integreras sömlöst och förespråkar iterativ utveckling för snabb distribution och kvalitativa resultat. Med ett åtagande om transparens och anpassningsförmåga erbjuder vi ett samarbete som dynamiskt svarar mot dina projektbehov. Låt oss på Langia inte bara möta, utan också överträffa din önskade digitala innovationstakt, så att du håller dig i absolut framkant inom din bransch.

Ladda ner vårt gratis white paper: ''How to Create an Agile Delivery Organization for a Successful IT Transformation?''

 

Ladda ner

Frontend-utveckling

Frontend är fönstret utåt för din digitala närvaro. På Langia IT Solutions utmärker sig vårt team för frontend-utveckling genom att skapa intuitiva, visuellt tilltalande och responsiva användargränssnitt med hjälp av anpassade frontend-teknologier som Angular, React med mera. Genom att utnyttja de senaste teknologierna och jobba efter bästa praxis säkerställer vi att din webbplats eller applikation inte bara ser fantastisk ut utan också erbjuder en sömlös användarupplevelse på alla enheter. Anförtro oss dina frontend-behov, och se din vision komma till liv med finess och precision.

Backend-utveckling

Bakom varje responsiv frontend ligger en robust och effektiv backend. På Langia IT Solutions är våra backend-utvecklare mästare på att planera, utveckla och distribuera serverbaserade lösningar som utgör grunden för högpresterande applikationer. Genom att kombinera banbrytande teknologier med beprövade designmönster bygger vi skalbara system som är lätta att underhålla och kan integreras felfritt med externa tjänster samtidigt som de sömlöst hanterar stora mängder data. Samarbeta med oss och dra nytta av en backend som säkerställer att din applikation är tillförlitlig, snabb och säker.

GraphQL-design och implementering

GraphQL revolutionerar sättet som applikationer läser och skriver data, inklusive anpassade integrationer såsom CMS, PIM, ERP och mycket mer. Vårt team av GraphQL-experter förstår nyanserna och komplexiteten i detta kraftfulla frågespråk. Oavsett om du vill integrera GraphQL i din befintliga plattform eller bygga en ny applikation runt det, är Langia IT Solutions utrustade för att vägleda dig genom varje steg. Med oss får du skalbara, effektiva och flexibla API-designer som perfekt överensstämmer med dina affärsmål.

Testautomatisering

I dagens snabba digitala landskap är effektiv och korrekt testning avgörande. Våra konsulter är uppdaterade med de senaste verktygen och metoderna för testautomatisering. Vi hjälper företag att effektivisera sina mjukvarutestprocesser, vilket säkerställer snabbare utgivningscykler utan att kompromissa med kvaliteten. Vår expertis inom testautomatisering accelererar inte bara produkters tid till marknaden utan minskar också avsevärt risken för mänskliga fel, vilket möjliggör en felfri leverans till dina användare.

Quality Assurance

Kvalitet är inte bara ett modeord på Langia IT Solutions; det är ett löfte vi upprätthåller i varje projekt. Vårt team för testning, eller QA - Quality Assurance, använder noggranna metoder för att identifiera och åtgärda potentiella brister, vilket säkerställer att din applikation fungerar smidigt i verkliga scenarier. Med en kombination av manuell testning och toppmoderna verktyg ser vi till att varje release uppfyller de högsta standarderna för modern programvara. Låt oss vara dina kvalitetsväktare och leverera programvara som dina användare kan lita på.

Projektledning

Effektiv projektledning är ryggraden i alla framgångsrika IT-initiativ. Våra erfarna projektledare bidrar med en kombination av teknisk expertis och ledarskapsfärdigheter. De är skickliga på att övervaka komplexa projekt, se till att de håller sig på rätt spår, inom budget och uppfyller de angivna tidplanerna. Genom att samarbeta med Langia IT Solutions får du en partner som förstår vikten av att leverera projekt med en perfekt balans mellan hastighet och kvalitet.

Leverera agilt med Scrum

I den ständigt föränderliga världen av mjukvaruutveckling är ett agilt arbetssätt nyckeln till framgång. Våra certifierade Scrum Masters främjar en miljö av samarbete, anpassningsförmåga och kontinuerlig förbättring. De spelar en avgörande roll i att se till att projekt följer Scrum-principerna, faciliterar sprintplanering, retrospektiv och dagliga stå-upp-möten. Med Langia IT Solutions Scrum-expertis kan du vara säker på en strömlinjeformad utvecklingsprocess som snabbt anpassar sig till förändrade krav och konsekvent levererar värde.

Affärsanalys (BA)

Varje framgångsrikt projekt börjar med en djup förståelse av affärsbehoven. Vårt team av affärsanalytiker (Business Analysts, BA) besitter en unik blandning av teknisk kunskap och affärssinne. De dyker djupt in i dina krav, för att säkerställa att varje mjukvarulösning vi designar är i linje med dina affärsmål och målsättningar. Med Langia IT Solutions vid din sida får du inte bara en tjänsteleverantör; du får en strategisk partner som är engagerad i din framgång.

CX Management

I dagens konkurrensutsatta B2B-, B2C- och D2C-landskap är en positiv kundupplevelse grundstenen för affärsframgång. På Langia IT Solutions prioriterar våra CX Management-proffs att förstå och optimera alla beröringspunkter i din användarresa. Från interaktioner i gränssnittet till support efter lansering skapar vi strategier som inte bara möter, utan överträffar kundförväntningarna. Låt oss hjälpa dig att förbättra ditt varumärkes rykte, främja lojalitet och driva långsiktigt användarengagemang.

Kontakta oss för en gratis konsultation

Kontakta oss