KUnder

Kontakta oss för att bli vår nya kund

KUNDER & PROJEKT

Hilti

HILTI

Hilti är en ledande aktör i byggbranschen, och gör konstruktionsarbete enklare, snabbare och tryggare, genom sina nyskapande produkter, system, mjukvaror och tjänster. Företaget har ett utmärkt rykte och är förknippat med kvalitet och professionalism i branschen. Detta är också orsaken till att vi på Langia är väldigt stolta över att leverera våra tjänster och konsulter för att stödja Hiltis digitala lösningar över hela världen. Som en nyckelleverantör, bygger, underhåller och stödjer vi online-verksamheten och den digitala kundupplevelsen hos Hilti i nära samarbete med företagets egna digitala experter.

För mer information och en glimt av några av Hiltis digitala upplevelser som vi bidrar till, besök Hiltigruppens portal www.hilti.group eller ta en titt på några av e-handelsplatserna som www.hilti.com, sök efter Hilti i App Store eller Play Store, eller kolla in Hiltis ingenjörs- och expertforum Ask Hilti.

”Langia has a proven track record of providing excellent developers and other IT professionals who have integrated smoothly with our teams and greatly contributed to the development and success of our digital solutions over the years”

– RIMA ALRAYES, VENDOR MANAGER, HILTI

LanGIA FUNDS AB

Genom dotterbolagen Langia Funds AB och Langia Venture AB genomförs investeringar i morgondagens teknologier. Medan Langia Funds marknadsför och distribuerar börshandlade fonder inom Augmented Reality (AR), e-sport och rymdteknologi har Langia Venture AB sitt fokus riktat mot olistad investeringar inom AR; AI, e-sport, Space och Fintech.

Besök www.langia.com för mer information.

grow

GROW

GROW är ett norskt företag bestående av rådgivare och konsulter som arbetat med utveckling av beteendefokuserade ledarskapskulturer i över 15 år. De specialiserar sig på att utbilda och utveckla ledare, utveckla organisationer och team, coacha ledare och hålla föredrag om beteendeekonomi och andra relevanta teman.

Langia levererar support och underhåll av:
  • Webbplattformar – företagets hemsida och läroplattform
  • Användardatabaser
  • Interna administrativa verktyg
Besök www.grow.as för mer information.

”Langia levererar IT-tjänster till oss på ett utomordentligt tillfredsställande sätt. Det är kostnadseffektivt och enkelt för oss att anlita Langia eftersom de förstår våra behov, levererar efter avtal och har hög kompetens på rätt områden. De är flexibla och är beredda att gå ett steg längre för att leverera enligt våra önskemål. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete!”

– JOAKIM HAFSÅS, VD

logo-perfish-blue
logo-huntish-green

PERFISH

Perfish är en mobilapplikation utvecklad för att göra köp av fiskekort enklare genom användande av karta och GPS-teknologi, medan Huntish är dess kusin i form av en app som erbjuder liknande tjänster för jägare som är i behov av ett jaktkort. Med ett par tryck kan användaren enkelt hitta vilka fiskevatten eller jaktmarker som är närmast deras nuvarande position och genomföra köp av fiske- eller jaktkort på stående fot.

Nyckelfunktioner i Perfish & Huntish:

  • Lokaliserar närmaste fiskevatten eller jaktområde baserat på användarens position
  • Enkel steg-för-steg-köpprocess med tydliga instruktioner
  • Tydlig översikt över köpta fiske- och jaktkort
  • Kraftfull sökfunktion för användare som letar efter specifika områden
  • Vid köp av jaktkort, integrerar Huntish med det nationella jägarregistret för att validera användarens jaktlicens innan köpet går igenom

Langia står bakom alla aspekter av Perfish och Huntish, såväl frontend som backend för både iOS och Android.

Besök www.perfish.no och www.huntish.no för mer information.

Kontakta oss för att bli vår nya kund

Langia grundades med en filosofi om ”kvalité i första hand” och en strategi för att överträffa IT-generalister och globala konsultgiganter i varje del av vår leverans. Idag erbjuder vi stolt en pool av ledande SAP Commerce-kompetens med duktiga utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker (BA) och testspecialister (QA) som kan stärka ditt team för längre eller kortare tidsperioder.