TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

E-handel

Vi hjälper våra kunder skapa morgondagens E-handelslösningar

Microservices

Microservice-baserade e-handelslösningar

Marketing Automation

Automation och integrationstjänster

Mobilappar

Mobilt finns överallt. Langia visar dig hur du ska hålla dig uppdaterad.

E-handel

Vi erbjuder vår expertis för att leda vägen i den snabbt föränderliga e-handelsbranschen och hjälper dig att navigera i ett skiftande landskap för varaktig framgång. Vårt fokus ligger på en förbättrad kundupplevelse och optimerad affärsverksamhet för att skapa motståndskraft på en konkurrensutsatt marknad. Målet är att hjälpa dig att accelerera den digitala affären och din tillväxt. 

Vi ser fram emot att höra dina speciella behov oavsett om du ligger i startgroparna för ett nytt projekt eller om du behöver hjälp med en existerande lösning. Andra situationer där vi ofta hjälper våra kunder inkluderar: 

  • byte av e-handelsplattform 
  • flytt från on-premise till molnet 
  • transformation av en monolitisk infrastruktur till microservices 
  • integration av olika tredjepartssystem

Microservices

Langia tillhandahåller seniora konsulter, med erfarenhet av att skapa storskaliga microservice-baserade e-handelslösningar för globala kunder, som kan följa med dig på din digitala resa. Våra konsulter har en passion för att utforska nya områden och teknologier. Med våra konsulttjänster för microservices bygger vi e-handelsprojekt snabbare och med enkla system som möjliggör snabba underhållsoperationer och uppgraderingar med minimal eller ingen stilleståndstid. Vårt microservice-erbjudande inkluderar granskning, migrering, integration, testning, support och underhåll.

cubes
team work
HubSpot-Logo

Marketing Automation

Langia är en ledande leverantör av marknadsföringsautomation och integrationstjänster för SAP och andra e-handelsplattformar. Med vår uppsättning av lösningar för e-handel och marknadsföringsautomation kan du effektivt begränsa dina utvecklingskrav, övervinna integrationsutmaningar och avsevärt öka avkastningen på marknadsföringskampanjer online. 

Langia är en certifierad partner till Hubspot, som är en marknadsförings-, försäljnings- och serviceplattform som hjälper företag att locka besökare, konvertera leads och stänga och behålla kunder. Hubspot gör detta genom att agera “single source of truth” samt använda en intuitiv UX och en enhetlig kodbas. Plattformen utrustar företag för att bättre hantera marknadsföring, försäljning, service och driftsinsatser. Langia erbjuder expertis för att hjälpa dig att installera och integrera din e-handelsplattform med Hubspot marketing automation, och få dina plattformar att uppnå sin fulla potential.

perfish app

MOBILAPPAR

Sedan ”Mobil först” seglat upp som en av de viktigaste paradigmen inom modern mjukvaruutveckling, har det blivit viktigare än någonsin att snabbt kunna bygga toppmoderna mobila appar. Langia erbjuder denna expertis och kan ta sig an både Android, iOS och «cross platform»-projekt. Oavsett om det är en minimalistisk app eller ett komplext projekt med många samverkande system som är beroende av varandra, kan vi hjälpa till att realisera dina visioner.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation