TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

E-commerce

Vi hjälper våra kunder skapa morgondagens E-handelslösningar

Hubspot

SAP Commerce integration med Hubspot.

Java

Program-meringsspråket Java är vårt modersmål här hos Langia

Mobile apps

Mobilt finns överallt. Langia visar dig hur du ska hålla dig uppdaterad.

E-COMMERCE

Vi erbjuder vår expertis för att leda vägen i den snabbt föränderliga e-handelsbranschen och hjälper dig att navigera i ett skiftande landskap för varaktig framgång. Vårt fokus ligger på en förbättrad kundupplevelse och optimerad affärsverksamhet för att skapa motståndskraft på en konkurrensutsatt marknad. Målet är att hjälpa er att accelerera den digitala affären och er tillväxt.

Som en certifierad SAP Commerce-partner och innehavare av SAP Recognized Expertise, SAP:s e-handelsplattform är en kärnkompetens hos Langia. Vår e-handelsexpertis går dock bortom plattformen och oavsett ditt vägval vad gäller infrastruktur kan vi få din lösning att nå nya höjder.

Vi ser fram emot att höra dina speciella behov oavsett om du funderar på att byta till en annan e-handelsplattform, behöver hjälp med en redan existerande lösning, råd om att flytta från on-premise till molnet eller varför inte en tredjepartsintegration.

HubSpot-Logo.wine

HUBSPOT

HubSpot är en marknadsförings-, försäljnings- och serviceplattform som hjälper företag att locka besökare, konvertera leads och skaffa och behålla kunder. Hubspot gör detta genom en enda källa till sanning, intuitiv UX och en enhetlig kodbas. HubSpot utrustar företag att bättre hantera marknadsföring, försäljning, service och driftinsatser. 

Langia erbjuder expertis som hjälper dig att integrera SAP Commerce med Hubspot, samt få igång din Hubspot-plattform till sin fulla potential.

JAVA

Att bemästra dagens e-handelsplattformar innebär att bemästra de kärnteknologier dessa använder sig av. En av de mest framträdande ingredienserna är programmeringsspråket Java. Det här innebär också att Langia kan erbjuda duktiga utvecklare för andra Javaprojekt.

Våra utvecklare känner Java inte bara som ett backendspråk inom webbteknologi, utan också som ett flexibelt programmeringsspråk för alla typer av projekt, inkluderande vetenskapliga och finansiella applikationer.

MOBIL APPAR

Sedan ”Mobil först” blivit en av de viktigaste paradigmen inom modern mjukvaruutveckling, har det blivit viktigare än någonsin att snabbt kunna bygga toppmoderna mobila appar. Langia erbjuder denna expertis och kan ta sig an både Android, iOS och «cross platform»-projekt. Oavsett om det är en minimalistisk app eller ett komplext projekt med många samverkande system som är beroende av varandra, kan vi hjälpa till att realisera dina visioner.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation