TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

SAP Commerce

Vi hjälper våra kunder skapa morgondagens E-handelslösningar

Shopify

Oavsett om du är en enskild entreprenör eller ett stort företag kan Langia få din webbshop att blomstra med Shopify!

Java

Program-meringsspråket Java är vårt modersmål här hos Langia

Mobile apps

Mobilt finns överallt. Langia visar dig hur du ska hålla dig uppdaterad.

SAP COMMERCE

Som certifierad SAP Commerce partner och innehavare av utmärkelsen SAP Recognized Expertise, är SAPs e-handelsplattform (tidigare kallad Hybris) en kärnkompetens och hörnsten här på Langia. För många av våra konsulter, går relationen med plattformen tillbaka till Hybris tidigare dagar och alltjämt sätter våra medarbetare en ära i att implementera, förbättra och ge rådgivning på plattformen.

I November 2020 utnämnde magasinet “CIO Applications Europe” Langia till en toppleverantör av SAP Commerce. Läs mer om vårt arbete och vår filosofi enligt Måns Bynke Strandqvist, VD, inuti magasinet.

Vi ser fram emot din förfrågan och att diskutera ditt företags speciella behov, oavsett om du funderar på att byta till SAP Commerce från en annan leverantör, om du behöver hjälp med en installation som redan är live, behöver råd gällande migration av on-premise till molnet eller kanske en integration av ett tredjepartssystem.

SHOPIFY

Shopify är en komplett e-handelsplattform som låter dig starta, växa och utveckla en verksamhet, och har kommit att bli det självklara valet för de som vill sälja online med kvalitet och effektivitet som förtecken i kombination med enkelt handhavande och en rik flora av funktioner. Med Shopify som din e-handelsplattform får du en rad fördelar, bland annat;

  • Enkel uppstart
  • Enkelt användande
  • En visuellt attraktiv storefront
  • Skalbarhet
  • Appintegrationer
  • Säkerhet & tillförlitlighet
  • Kraftfulla marknadsföringsverktyg

Behöver du hjälp med att sätta upp din Shopifybutik? Langia är rätt partner, med expertisen från våra konsulter, med många års erfarenhet inom internationell e-handel.

JAVA

Att bemästra dagens e-handelsplattformar innebär att bemästra de kärnteknologier dessa använder sig av. En av de mest framträdande ingredienserna är programmeringsspråket Java. Det här innebär också att Langia kan erbjuda duktiga utvecklare för andra Javaprojekt.

Våra utvecklare känner Java inte bara som ett backendspråk inom webbteknologi, utan också som ett flexibelt programmeringsspråk för alla typer av projekt, inkluderande vetenskapliga och finansiella applikationer.

MOBILE APPS

Sedan “Mobil först” blivit en av de viktigaste paradigmen inom modern mjukvaruutveckling, har det blivit viktigare än någonsin att snabbt kunna bygga toppmoderna mobila appar. Langia erbjuder denna expertis och kan ta sig an både Android, iOS och «cross platform»-projekt. Oavsett om det är en minimalistisk app eller ett komplext projekt med många samverkande system som är beroende av varandra, kan vi hjälpa till att realisera dina visioner.