SAP Commerce

Boosta din E-handel med SAP Commerce Cloud

Som en certifierad SAP Commerce-partner och innehavare av SAP Recognized Expertise, SAP:s e-handelsplattform är en kärnkompetens hos Langia. Vår e-handelsexpertis går dock bortom plattformen och oavsett ditt vägval vad gäller infrastruktur kan vi få din lösning att nå nya höjder.

SAP Commerce är en e-handelsplattform som hjälper såväl B2B som B2C-orienterade företag att upprätthålla och leverera en kundupplevelse av högsta klass i en samlad lösning. Plattformen, som tidigare kallades Hybris, köptes upp av SAP 2013 och har därefter utvecklats vidare och integrerats i SAP:s systemlandskap samtidigt som den behållit positionen som en av de ledande E-handelsplattformarna på marknaden.

Med sitt starka grundutbud erbjuder SAP Commerce snabb avkastning på den implementerade produkten, en förenklad köpupplevelse, kontextdriven design, inbyggda AI-lösningar och möjligheten att sammankoppla utbud med efterfrågan. Över $520 miljarder (Gross Merchandise Volume) hanteras via SAP Commerce-plattformar varje år. Bli en del av SAP Commerce Cloud för att leverera en slagkraftig köpupplevelse online till dina kunder enligt omnichannel-konceptet.

SAP Commerce

Boosta ditt SAP Commerce Team med Langia

Langia erbjuder ledande SAP Commerce-kompetens med duktiga utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker och testspecialister som kan stärka ditt team för längre eller kortare tidsperioder. Våra konsulter är certifierade och en stor andel av dem har arbetat för SAP (tidigare Hybris) självt, vilket innebär att vi kan erbjuda enastående kvalitet och expertis i vår leverans.

Det här gäller oavsett om du använder SAP Commerce (Hybris) som kund eller erbjuder tjänster på plattformen som konsult. Langia är SAP Silver Partner med SAP Recognized Expertise och en Top Solution Provider enligt magasinet CIO Applications Europe.

 

Varför Langia som SAP Commerce Partner?

Langia erbjuder specialister som…

Har gedigen erfarenhet av SAP Commerce (Hybris), både cloud och on-premise

Har erfarenhet från stora, internationella kunder och projekt

Har Java som sitt modersmål, både skriftligen och muntligen

Är certifierade med SAP Commerce

 Är mycket seniora, med en historia från Hybris tidigare dagar och en djup kunskap om plattformen

Är vana vid agila utvecklingsmetoder, som Scrum

Är snabba och effektiva att fasas in i nya projekt

Arbetar med största möjliga transparens både offsite och onsite

Brinner för dina digitala tjänster och din framgångFörutom att bemästra SAP Commerce som plattform i sig, har vi på Langia omfattande erfarenhet av att integrera en mängd olika teknologier med plattformen. Nedanstående lista är på inget sätt uttömmande, utan endast exempel:


Apache Solr

Amazon Web Services (AWS) och andra molntjänstrelaterade gränssnitt

• GraphQL

• Microservices

Adobe Experience Manager (AEM)

• Salesforce

Payment providers, e.g. Delego, Stripe and Klarna

Celum

STEP by Stibo Systems

Ariba Punchout och OCI mm.


Tveka inte att kontakta oss för en komplett översikt, det är inte osannolikt att vi redan har erfarenhet av den tredjepartsintegration du funderar på att implementera.

”Med ett långsiktigt fokus på våra kunder och en unik, nätverksbaserad rekryteringsmodell med personliga referenser som bas, har vi lyckats bygga upp ett vinnarteam av riktiga SAP Commerce-proffs här på Langia. När vi tar oss an ett nytt projekt för att ersätta en global konsultjätte, måste vi överträffa förväntningarna för att förbli relevanta. Vår historia av långsiktiga engagemang, minimalt med rotation och en passionerad leverans till våra kunders belåtenhet, visar att vi kan göra exakt detta.”
MÅNS B STRANDQVIST
VD, LANGIA
working desk background

Langia uppskattas av kunder

"Langia has a proven track record of providing excellent developers and other IT professionals who have integrated smoothly with our teams and greatly contributed to the development and success of our digital solutions over the years."
Rima Alrayes
VENDOR MANAGER, HILTI
Hilti

Langia är en nyckelleverantör och strategisk partner till Hilti inom E-Commerce och digitalisering. Hilti är en ledande aktör i byggbranschen, och gör konstruktionsarbete enklare, snabbare och tryggare, genom sina nyskapande produkter, system, mjukvaror och tjänster. Vi på Langia är väldigt stolta över att leverera våra tjänster och konsulter för att stödja Hiltis digitala lösningar över hela världen. Som SAP Commerce-partner bygger, underhåller och stödjer vi online-verksamheten och den digitala kundupplevelsen hos Hilti i nära samarbete med företagets egna digitala experter.

Behöver du hjälp eller rådgivning med en befintlig installation?


Har du redan SAP Commerce / Hybris men har funderingar kring vad som är nästa steg eller rentutav konkreta problem med plattformen som behöver lösas? I så fall har du kommit till rätt ställe. Som SAP Commerce Service partner, älskar vi att tackla alla utmaningar som kan uppstå i ett projekt, som t.ex. rörande:

Prestanda
En aspekt som ofta negligeras i långt framskridna projekt är plattformens prestanda. Det är av stor betydelse att backend-koden granskas och optimeras så att alla affärsprocesser fortsätter att fungera som det är tänkt. Speciellt efter publicering av nya länder eller efter att ytterligare data lagts till. 
Langia kan hjälpa till med att: 

• Förbättra prestandan på specifika sidor 
• Reducera ledtiden i olika affärsprocesser, som t.ex. tiden det tar att publicera en produkt i ett tredjepartssystem eller att uppdatera en produkts pris
• Undvika timeouts och fel som kräver manuell handpåläggning av IT eller kundservice 

En välfungerande intern sökmotor
Tillhör du ”filtergenerationen” som tar dig tid att navigera till rätt produkt genom att klicka igenom en mängd kategorier och till sist ett antal filter på hemsidan? Eller använder du snarare sidans inbyggda sökfunktion så ofta du kan? Även om filter kan vara av värde för att finna rätt produkt på din sida i vissa situationer, visar det sig ofta att en ännu viktigare aspekt är att sidans interna sökmotor fungerar som den ska och hjälper kunden att snabbt hitta rätt produkt och slutföra transaktionen. Med hjälp av Apache Solr eller andra indexeringsmetoder, kan våra konsulter hjälpa ditt företag att förbättra saker som:
 
• Relevansen av sökresultat på din hemsida 
• Synonymer för att matcha kundernas sökningar till ditt varumärke och din terminologi 
• Automatiska förslag och automatisk komplettering

Integration av tredjepartslösningar
Kan ni inte bestämma er internt eller vill ni bara ha vad ni anser vara bäst i varje enskilt fall? Inga problem, vi kan få allt att fungera tillsammans. Faktum är att det är möjligt att sömlöst integrera såväl konkurrerande CMS, system för produktkonfigurering som rentutav ERP-system med Hybris om det görs på rätt sätt. Med en modern, microservice-orienterad arkitektur kan vi binda samman SAP Commerce, Adobe och Salesforce till en välfungerande enhet om det är vad ditt företag bestämmer sig för att göra. På Langia designar och skapar vi microservices som:
 
• Effektivt binder samman konkurrerande system och låter dem prata med varandra 
• Möjliggör införande av s.k. Headless E-Commerce 
• Gör att du kan undvika att skapa ett monolitiskt system som är svårt att underhålla

teamwork

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation