KONSULTER

Ledande IT-specialister

Måns Bynke Strandqvist

VD & Hybriskonsult

Grundare och VD för Langia, med en stark teknisk bakgrund, efter att ha jobbat många år som hybrisutvecklare hos såväl stora slutkunder som tillsammans med många nyckelpersoner från SAP (tidigare hybris) självt. Måns tycker fortfarande om att ha en aktiv roll i Langias projekt och har också erfarenhet av att ta på sig konsult- och arkitektarbete relaterat till e-handel, mobila appar m.m.

 Hos Langia strävar vi alltid efter att verkligen förstå våra kunders affärsprocesser. Det här gör att vi kan implementera bättre lösningar som fungerar från start till mål och genererar entusiastiska och lojala användare av den digitala slutprodukten. Passion för kundernas digitala lösningar, ett agilt förhållningssätt till ny teknologi och nya sätt att tänka samt vår förmåga att “on-boarda” nya projekt snabbt och flexibelt är några av nycklarna till vår framgång

Måns har en M.Sc. i Industriell Ekonomi med specialisering inom mjukvaruutveckling från Lunds tekniska högskola (LTH), Sweden

Benjamin Andresen Lyberg

Mobilutvecklare

Utvecklare med en bachelorgrad i programmering från Westerdals Oslo ACT (numera Høyskolen Kristiania) i Norge, med primärt fokus på Java och mobila applikationer. Benjamin har erfarenhet med Android, iOS, Swift, Ruby, mjukvaruarkitektur, databasdesign och agila projektledningsmetoder.

Med ett livslångt intresse för både kreativa och logiska ämnen, trivs Benjamin bäst i projekt där han får möjlighet att bidra till utveckling av varje del av produkten (”full stack”). Han eftersträvar en god förståelse av projektets alla delar för att kunna leverera bästa möjliga slutprodukt.

Även om Java är Benjamins huvudspråk lägger han stor vikt vid att lära sig nya språk och teknologier för att alltid hålla sig uppdaterad med det senaste inom utvecklingsvärlden.

Bogdan Wróbel

Hybriskonsult, lösningsarkitekt, Java & web frontend-utevecklare

Utvecklare och arkitekt med en M.Sc. i mjukvaruutveckling och operativsystem. Hybriskonsult över en längre tid i storskaliga e-handelslösningar, tidigare anställd hos hybris AG och SAP AG.

Förälskade sig i webbteknologi under slutet av 90-talet, blev då starkt intresserad av mjukvaruutveckling och är fortfarande fascinerad över hur vår teknik verkligen fungerar in i minsta detalj. Stark förespråkare av teamsynergi och agil metodik. Ovanlig kombination av backend- och frontendutvecklare med en bred teknisk kunskap.

Certifierad hybrisutvecklare, affärsanalytiker och professionell Scrum Master.

Adam Kolodziej

Hybris-konsult & lösningsarkitekt

Hybriskonsult med manga års erfarenhet av en stor bredd av e-handelsprojekt. Arbetat som utvecklare, affärsanalytiker och lösningsarkitekt i SAP Commerce (tidigare hybris) implementationer, både on-premises och cloud.

Adam har bland annat byggt upp och lett ett team på uppdrag av ett partnerföretag till SAP Commerce i Polen. Med denna framgång i ryggen, visar Adam att han besitter såväl tekniska, sociala som ledarskapsbetonade färdigheter.

Certifierad hybrisutvecklare, affärsanalytiker och produktsupportspecialist, alltid redo att diskutera behov och föreslå den bästa lösningen.

Adam har en M.Sc. i mjukvaruutveckling med specialisering i Multimedia och internetteknologier från Silesian University of Technology.

Jakub Ptak

Hybris-konsult

Utvecklare med stor erfarenhet av implementation och utrullning av SAP Commerce (tidigare hybris) baserade projekt. Har även erfarenhet av web, utveckling av mobila applikationer och UI testautomation.

Som hybriskonsult har Jakub varit involverad i en rad olika e-handelsprojekt, som har omfattat såväl B2C, B2B som telekommunikation. I dessa projekt har han alltid satt ett imponerande avtryck när det gäller att på bästa sätt möta upp kundernas behov. Fascinerad av en uppsjö av olika teknologier och med vilken hastighet dessa förändras, följer Jakub ivrigt med i de senaste trenderna inom web- och mobilutveckling.

Jakub har en M. Sc. i datavetenskap med en specialisering i systemprogramvara från Silesian University of Technology, Faculty of Automatic Control, Electronics and Computer Science, Polen. Han är också certifierad SAP Hybris och Spring Framework-utvecklare.

Beniamin Wróbel

Testautomatiserings- & kvalitetssäkringskonsult

Erfaren konsult inom kvalitetssäkring och testning med erfarenhet av såväl B2B som B2C e-handelsprojekt. Tidigare anställd hos SAP AG.

Certifierad SAP Commerce Cloud Business User.

Beniamins primära fokus är testautomation (både funktionell och icke-funktionell), specialiserar sig på Selenium UI tester.

Ledare av testautomationsteam för webbaserade projekt.

M.Sc. i matematik, B.Sc. i datavetenskap från Silesian University i Katowice, Polen. Innehar ISTQB Test Analyst och Technical Test Analyst certifikat.

Dušan Kostić

Java-utvecklare & Hybris-konsult

Utvecklare med ett decennium av olika typer av erfarenhet inom mjukvarubranschen som omfattar ett stort antal områden, från e-learningplattformar till storskaliga e-handelslösningar. Dušan är också involverad i upplärning av andra när det kommer till mjukvaruutveckling, från grundläggande nivå till det mest avancerade och moderna.

Driven av nyfikenhet och en vilja att anpassa sig i det ständigt skiftande utvecklingslandskapet, har Dušan engagerat sig i projekt där en mängd olika programmeringsspråk har använts. Java förblir hans huvudspråk, men han är inte främmande för högaktuella språk som NodeJS. Erfaren med Spring och Play framework, väl bevandrad inom Hybris och skapandet av mikroservicearkitektur med hjälp av agila utvecklingsmetoder. Ständigt på jakt efter självförbättring genom att driva egna hobbyprojekt och delta i onlinekurser.

Dušan har en M.Sc. I datavetenskap och informatik från Faculty of Electronic Engineering i Niš, Serbien. Han är certifierad hybrisutvecklare och är Oracle Java 8 certified Associate and Programmer.

langia-leo

Leo Jäppinen

Mobile App Developer

Software Developer with few years experience in the field of e-commerce. Leo exceeds in front-end development and makes clean code that projects in the UX of his work. Scripting languages like Java Script, Angular and React are part of Leos skill set with a dash of Java and PHP. 

Mobile applications were the main reason for Leo to become a developer in the first place, so motivation for developing grows greater each passing day! 

Leo has a bachelors degree in business-IT from Haaga-Helia University of applied sciences – Finland.  In early 2020 Leo got certified by SAP as a professional Commerce cloud developer.

KONTAKTA LANGIA I DAG FÖR ATT FÅ EN KONSULT TILL DITT TEAM NU!