Förbättra din SAP Commerce-baserade hemsidas prestanda

Förbättra din SAP Commerce-baserade hemsidas prestanda

Visste du att Google annonserade en viktig förändring av SEO-ranking (Search Engine Optimization) i maj 2020 som är tänkt att träda i kraft under 2021? 

Er hemsidas prestanda kommer att bli ännu viktigare för hur Google rankar sökresultat som leder till er i framtiden och det är hög tid att agera nu om ni inte vill bli akterseglade av konkurrensen. Läs Googles meddelande här

Här på Langia har vi en omfattande erfarenhet av att optimera projekt baserade på SAP Commerce, ta bort flaskhalsar och framtidssäkra hela lösningen. Till vår hjälp har vi en pool av ledande SAP Commerce-experter med erfarenhet från stora internationella kunder och projekt, många med en bakgrund hos SAP (tidigare hybris) självt, vilket innebär en djupgående förståelse av plattformen och därmed högsta kvalité i vår leverans.

Kontakta oss idag för att få reda på mer!  

Lämna ett svar