Forbedre din SAP Commerce-baserte hjemmesides ytelse

Forbedre din SAP Commerce-baserte hjemmesides ytelse

Visste du at Google kunngjorde en større endring av SEO-ranking (Search Engine Optimization) i mai 2020, som forventes å tre i kraft i 2021? 

Ytelsen til nettstedet deres vil være enda viktigere for hvordan Google rangerer søkeresultatene som leder til dere i fremtiden, og det er på høy tid å handle nå hvis dere ikke ønsker å bli forbigått av konkurransen. Les Googles kunngjøring her

Her hos Langia har vi lang erfaring med å optimalisere prosjekter basert på SAP Commerce, fjerne flaskehalser og fremtidssikre hele løsningen. For å hjelpe oss har vi et utvalg av ledende SAP Commerce-eksperter med erfaring fra store internasjonale kunder og prosjekter, mange med bakgrunn i selve SAP (tidligere hybris), noe som betyr en dyp forståelse av plattformen og dermed den høyeste kvaliteten i vår levering. 

Kontakt oss for mer informasjon! 

Legg igjen en kommentar