Øk din avkastning og skalerbarhet med SAP Commerce Cloud

Øk din avkastning og skalerbarhet med SAP Commerce Cloud

Visste du at en casestudie utført av Forrester Consulting har utforsket den potensielle avkastningen (ROI) som bedrifter har fordel av ved å bytte til SAP Commerce Cloud og SAP Customer Data Cloud? Forrester oppdaget at SAP Commerce Cloud og SAP Customer Data Cloud sammen hjalp selskaper med å skape en økt avkastning på 269% og en NPV (Netto nåverdi) på ikke mindre enn 39,88 millioner EUR. Skyløsningene hadde også en direkte effekt på bedriftens fortjeneste, som økte med 14%. I tillegg muliggjorde SAP Commerce Cloud en 70% forbedring i time-to- market gjennom økt hastighet og skalerbarhet. 

Her på Langia har vi lang erfaring med å migrere on-premise SAP Commerce til skyen, uavhengig av om det er til en av Cloud-løsningene som SAP tilbyr, eller til en valgfri leverandør som f.eks. AWS, der vi fremgangsrikt kan kjøre SAP Commerce for de kundene som ønsker 100% kontroll. Vi er overbevist om at “The Cloud” er fremtiden, med store fordeler når det gjelder skalerbarhet og fleksibilitet, noe vi ser i alle bransjer der mange selskaper beveger seg mot et cloud-native design. En skalerbar og moderne hosting av SAP Commerce kan løses i den offentlige skyen eller på SAPs infrastruktur, men også med din eksisterende skytjenesteleverandør som f.eks. AWS. Langia kan hjelpe deg med å forstå hvordan flytting til skyen kan skje på best mulig måte og skape et miljø med kontinuerlig integrasjon for fremtiden.

Kontakt oss for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar